به گزارش گروه بهداشت و درمان طبنا(خبرگزاری سلامت)، محمد بیات در دومین سمپوزیوم ایمپلنتولوژی دیجیتال اظهار کرد: ایمپلنت از سال ۱۹۸۲ وارد دنیا شد و معجزهای در بازسازی سیستم جونده انسان به وجود آورد.
او گفت: در سال چند میلیون ایمپلنت کاشته میشود و عملکرد سیستم جونده را در افرادی که دچار بی دندانی شدهاند به شکل طبیعی بازمیگرداند.
بیات تصریح کرد: کاشت ایمپلنت بیش از ۹۵ درصد موفقیت آمیز است و همان گونه که فناوری دیجیتال امروزه در حوزههای مختلف ورود کرده است در حوزه پزشکی نیز شاهد ورود فناوری دیجیتال هستیم. ایمپلنتولوژی دیجیتال از جمله روشهایی است که امروز در حوزه دندانپزشکی به کار میرود.
رئیس انجمن جراحان فک و صورت بیان کرد: امروزه به کمک فناوری دیجیتال، تشخیص، درمان و فرآیندهای درمانی با سرعت و کیفیت بهتری انجام میشود؛ چرا که فناوری دیجیتال به تشخیص بهتر کمک میکند.
او گفت: در کشور ما نیز نرم افزارهای هوشمندی وجود دارد که قبل از کاشت ایمپلنت طرح درمان در فضای سه بعدی طراحی میشود و جراح و دندان پزشک با راهنمایی نرم افزار بهترین روش کاشت با حداقل عارضه را به کار میبندند.
بیات اظهار کرد: امروزه شاهد آن هستیم که نانوتکنولوژی، پرینت سه بعدی و استفاده از مواد جدید در حوزه دندان پزشکی به کار گرفته میشود تا بیماران کمتر دچار عارضه شوند و نتایج بهتر از قبل باشد.
رئیس انجمن جراحان فک و صورت با اشاره به مزایای روش کاشت ایمپلنت به صورت دیجیتال نسبت به روش آنالوگ بیان کرد: در این روش پروتز یک روزه به بیمار داده میشود. بیمارانی که داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و پلاویکس مصرف میکنند و قطع داروها برای بیمار ممکن است مشکلاتی به دنبال داشته باشد مفید خواهد بود؛ چرا که در این روش برش و عوارض جراحی کاهش پیدا میکند و جراح در فضای مجازی جراحی را انجام میدهد.
او تأکید کرد: علی رغم تحریمها جدیدترین روشهای کاشت ایمپلنت در ایران وجود دارد و از نظر نرم افزاری، سخت افزاری و نیروی انسانی مشکلی نداریم.
بیات گفت: خوشبختانه شرکتهای دانش بنیان در حوزه کاشت ایمپلنت ورود کردهاند و تاکنون بسیاری از روشهای فک و صورت به کمک این شرکتها در ایران بومیسازی شدهاند.
رئیس انجمن جراحان فک و صورت تأکید کرد: در منطقه غرب آسیا هیچ کشوری در حوزه دندان پزشکی دیجیتال از ما جلوتر نیست از طرفی هزینه انجام این روشهای کاشت در ایران نسبت به کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی و آمریکایی بسیار کمتر است.
نظر شما